Slide background

Når historier bliver til leg og bevægelse

Fantasi og børnelitteratur kombineres med nye og gamle idrætslege.

Med udgangspunkt i børneklassikere som Pippi Langstrømpe og Hodja fra Pjort laver vi legeaktiviteter, der stimulerer krop, hjerne og hjerte.

Prøv BIBLOLEG

BIBLOLEG har vokseværk, og er på vej til flere biblioteker i landet.

Vil I med til BIBLOLEG?

Kommende Bibloleg events bliver altid slået op Legefabrikkens Facebookside

For børn og voksne

BIBLOEG er for alle børn i alderen 1,5 til 6 år og deres legeglade forældre. Vi deler som regel BIBLOLEG i to, så der er tid til de små 1,5 år til 3 årige, og herefter de større børn. Så kan aktiviteterne og legene bedre tilpasse aldresgrupperne.

Tag fat i os hvis du vil høre mere om mulighederne for at få BIBLOLEG på dit bibliotek.

I CIRKUS MED PIPPI

Pippi elsker cirkus, men hun har ikke helt forstået hvad det vil sige at være publikum. Hun vil hellere være med inde i manegen. Vi tramper med elefanterne, brøler med løverne, går på line, bryder med en stærk mand og meget mere. Til sidst stikker vi af fra den sure cirkusdirektør og rider hjem til Villa Villekulla, hvor vi får lækre pandekager og en velfortjent lur under dynen.

TÆPPEFLYVNING MED HODJA

Hodja kan flyve hvorhen han vil i verden på sit flyvende tæppe. Når tæpperne glider henover det glatte gulv, føles det også næsten som om, at vi flyver. Vi kan både flyve hurtigt og langsomt, lave seje loops og slalom. De voksne sveder og børnene griner og gyser, mens de kæmper med at holde balancen. Efter flyveturen får de voksne lov at slappe af på tæppet sammen med deres børn.