LEGEFABRIKKEN PRÆSENTERER

SPRING!

RUL!

DANS!

KÆMP!

LEG!

Leg og bevægelse

Vi klatrer på forhindringsbaner, suser derudaf på scooterbanen, fægter med hinanden, fanger haler og smækker balloner som fluer!

Musik og dans

Koncerter med svingende live musik og bevægelseslege! Musik og bevægelse for vuggestuer, børnehaver, indskoling og børnefamilier.

Fleksible løsninger

Legefabrikkens events kan tilpasses efter jeres ønsker: både fysiske rammer, budget og indhold.

Ring hvis du vil høre mere om at få os ud til en begivenhed.

Vi skaber rammerne

Med fælles idrætslege, alternative havespil og andre skæve legerekvisitter skaber vi rammerne for et kreativt legeunivers, hvor børn og voksne kan lege sammen – til festivaler, markedsdage, sommerfester eller private arrangementer.

Vi bemander med erfarne legeinstruktører, som igangsætter fælles legeaktiviteter og faciliterer deltagernes egne initiativer- altid med bevægelses-pædagogiske briller på.

Du bestemmer omfanget

Vores events spænder vidt fra korte indslag med en enkelt legeinstruktør til større legemiljøer med plads til mange hundrede deltagere. Aktiviteter og rekvisitter kan bruges af både store og små. Vi tilpasser rammer og lege til deltagernes niveau og præferencer.

Vi laver også specialdesignede temaevents med scenografi og aktiviteter udviklet til lejligheden. Udover vores faste stab af dygtige legeinstruktører har vi et bredt netværk bestående af musikere, klatreinstruktører, designere og kunstnere, som vi inviterer indenfor i fabrikken, når der er brug for det.

Lille Pakke: Fælles Idrætslege

Vi kommer med en legetaske og sætter fælles idrætslege igang. Fangelege, sanglege, kamplege og små holdkonkurrencer. Vi sørger for, at legen bliver en god oplevelse for jer alle.
Målgruppe Alle kan deltage. Legene tilpasses deltagernes niveau.
Antal 10-100 deltagere
Bemanding 1-2 legeinstruktører
Varighed 1-3 timer
Pris Fra 5000 kr. + transport

Mellem pakke: En ø af leg og bevægelse

Vi kommer med en ladcykel fyldt med legerekvisitter og spil. I en vekselvirkning mellem igangsatte fælles lege og fri leg med vores rekvisitter, skaber vi en ø af leg og bevægelse, som børn og voksne kan gå til og fra.
Målgruppe Børn og deres voksne
Antal 50-200 deltagere
Bemanding 2-3 legeinstruktører
Varighed 2-8 timer
Pris Fra 10000 kr. + transport

Stor pakke: Legejunglen

Vi kommer med en varevogn fyldt med legerekvisitter, stort telt og junglescenografi. Vi sætter et spændende legeunivers op, hvor børn og voksne kan gå på opdagelse og lege sammen med de mange sjove og anderledes rekvisitter. I løbet af dagen sætter vi fælles legeaktiviteter igang.
Målgruppe Børn og deres voksne
Antal 100-1000 deltagere
Bemanding 3-6 legeinstruktører
Varighed 2-8 timer
Pris Fra 15.000 kr. + transport