Lær holdet bag Legefabrikken at kende

Et hold af dedikerede professionelle, med baggrund i idræt, pædagogik og formidling.

Balder Brøndsted

Balder Brøndsted

Stifter af Legefabrikken, cand.scient.idræt, leg og bevægelseskonsulent

Balder er idrætsuddannet med speciale i bevægelsespædagogik i børnehaven. Derudover har han en kropsenergetisk uddannelse fra Integrativ Udvikling, hvorfra han også er certificeret i empati og mindfulness for børn.

Krop, leg og bevægelse har været omdrejningspunktet for Balders professionelle liv siden hans første studiejob som forældre-barn-idrætsinstruktør i 2004. Konsulentkarrieren startede i DGI’s Bevægelseskorps I 2006, hvilket udmundede i flere bøger om leg og bevægelse i pædagogisk arbejde. I 2009 blev idrætsstudiet udskiftet med en stilling som pædagog og idrætskoordinator i M-husets idrætsvuggestue. To et halvt år senere og mange dyrebare erfaringer rigere, sagde Balder sit job op for at kunne hellige sig 100% til livet som legeinstruktør, konsulent og projektmager i Legefabrikken.

Andre siger om Balder, at han er god til at integrere forskellige folks styrker i projekter. Selv er han glad for, at så mange dygtige mennesker har lyst til at være en del af Legefabrikken.

Dorte Virén Riise

Dorte Virén Riise

Afspændingspædagog, motorikvejleder, leg- og bevægelseskonsulent

Dorte er afspændingspædagog, kraniosakralterapeut, certificeret motorikvejleder hos Anne Brodersen og uddannet legeinstruktør ved DGI.

Siden Dorte blev færdig som afspændingspædagog i 1993 har hun arbejdet med mange forskellige målgrupper, deriblandt ældre, gravide, spædbørn, fysisk og psykisk handicappede og børn på asylcentre.

Med sin rolige natur og empatiske væsen formår Dorte at skabe trygge og legende læringsrum for både børn og voksne. Som motorikvejleder er hun især dygtig til at analysere børns motorik og se, hvad de har brug for af stimulation og støtte for at blive styrket i deres udvikling.

I Legefabrikken er Dorte engageret i at udvikle legeforløb til små børn I vuggestue, dagpleje og mødregrupper. Til dagligt arbejder hun som afspændingspædagog i en idrætsbørnehave i Gladsaxe.